dilluns, 24 de març del 2014

Projecte d'educació medioambiental amb Àmbit Energètic

A finals del curs passat, el Consell Verd del nostre institut va visitar Àmbit Energètic, una entitat que es dedica a difondre temes relacionats amb l'eficiència energètica i el medi ambient. Té la seu al nostre districte, concretament al Centre Cívic del Gornal. Volíem conèixer de prop la seva tasca i estudiar les possibilitats que teniem a l'Institut d'aplicar les diferents tècniques d'horts urbans.

Divendres 14 de març, membres del Consell Verd (alumnat, professorat i AMPA) varem tornar a visitar a l'Antonio i la Lupe a Àmbit Energètic, i vam adquirir el compromís d'engegar un projecte d'hort vertical a les reixes de les finestres de les aules.

Ara hem de pensar entre tots i totes quina mena d'envàs volem fer servir, la decoració del mateix, informar-nos sobre quines plantes seran les més adequades tenint en compte, llum, freqüència de reg, capacitat del recipient...

L'Antonio i la Lupe ens aniran assessorant i d'aquí a tres setmanes ens tornarem a trobar amb ells per presentar el nostre projecte definitiu i tirar-lo endavant junts.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...